Elina Nilsson - En kämpe!

Missade ni programet Kämpar på svt2 ikväll? Kolla då in det på svtPlay http://svtplay.se/t/155745/kampar
Programet handlar om Elina Nilsson och hennes liv som profighter. En riktigt grym kampsportsprofil...



Härlig träning..

Ett riktigt jobbigt pass blev det idag. Vi körde nedtagningar, sparring och tabataintervaller burpees och scramble up´s. Sparringen är såklart roligast, det är ju så nära en riktig fight jag kan komma i nuläget även om sparringen är på en soft nivå. Undrar hur länge man kommer behöva träna innan man känner sig redo för att gå match.. et år ..två kanske? eller ännu längre.. det återstår att se.

Ikväll när barnen har somnat ska jag bädda ner mig i soffan och läsa nya Fightermag som kom igår... :)


Otursstim...

ja det verkar som att jag är inne i ett stim av otur för tillfället. Idag la damsugaren av och vilken dag den valde att strejka på.. golvet ser ut som hejkomochhjälpmig och när jag försökte byta den på affären eftersom att det fortfarande är garanti på den så sa de att de var måste skicka den till Philips på lagning.. Inte fan lagar man väl damsugare? Liksom ge mig en ny!!!! Nehepp, på den tanten hjälpte det varken att tjata eller att böna och be. Suck..

Imorgon är det iaf MMA-träning. Det ser jag fram emot. Håll nu tummarna för att inte min bil pajar eller att jag kör av vägen när jag ska dit. :)

Hoppas ni har en bra helg alla mänsker!


Dagens pic ;)

Kryper i kroppen.......

Jag vill träna..tralalalalala... Det är bättre med tån nu iaf så idag har jag gått en lång promenad och imorgon ska jag testa att springa en runda och på lördag är det MMA-träning (jippie!) Ska bli så kul! Har ju inte tränat MMA på en och en halv vecka nu.

Anmälde mig till Victorialoppet idag. Ska bli kul. Det är bara på 9 km, det tycker jag är lagom eftersom löpning egentligen inte är min favvogrej. Tycker det är ganska pest och pina, men just lopp är kul då det är så mycket annat folk och sådär. Kul är dock när man tänker tillbaka på innan jag började träna MMA och jag klarade att springa max 2-3 minuter innan jag var tvungen att gå en stund och nu kan jag jogga 5-6 km utan att gå. :)


Gina Caranos comeback...

längtar, längtar, längtar... Ska bli kul att se hur det går för henne.


Less...

jaha då har man stukat tån.. Jag höll på att halka idag i på en jäkla lerfläck och någon gång under mitt försök att återfå balansen slog jag stortån rakt ner i marken med resultatet stukad tå. Den är blå och svullen och det är bara att glömma träning imorgon och kanske under resten av veckan. Fan det börjar bli otroligt frustrerande att vilja träna mer än någonting annat och bara råka ut för små skador hela tiden. Först bristningen i magmuskeln som gjorde att jag knappt kunde sätta mig upp för egen maskin i 3 veckor, sen sprickan i revbenen och nu denna jäkla tån! Under loppet av typ 4 månader... suck.. :(

Ingen träning= klippning!

Det var ingen träning idag pga av att det är tävlingar på både MMA och BJJ sidan. I brist på annat att göra gick jag till frisören istället och kapade håret. Sambon tyckte jag var lite väl drastisk men jag gillart! Kul med något nytt, och så skönt och luftigt sen! Hoppas ni har en bra helg!!


Nya frippan

Frontkick...

Igår stod sparkar på schemat och vi tränade frontkicks och roundkicks.. jobbigt som sjutton, man kan inte tro att det är så jobbigt att sparkas men när man har gjort typ 100 sparkar efter varandra så känns benen ganska slaktade. Och en sak som slog mig igår när min träningspartner sparkade på thaimittsen jag höll i var att man inte gärna vill ha en rondkick på revbenen eller någon annan stans heller för delen, lär göra hyffsat ont. Det gäller fankenimig att skydda sig, men hur? Hoppas vi får lära oss det också! ;-)
Jens avslutade som vanligt med tabataintervaller vilket resulterade i lätt illamående. Det är så det ska vara, då känns det att man har tränat! :)


Träningsvärk..

Jag har faktiskt lite träningsvärk efter seminariumet i söndags, det är sällan man får träningsvärk så det är alltid skönt att få det lilla kvittot på att man har använt några nya muskler eller bara tränat extra hårt.
Imorgon är det MMA-träning med damlaget, det är alltid lika kul. Vi är ett superhärligt gäng tjejer som tränar på klubben på tisdagarna och det är veckans roligaste träning. Brukar bli mycket teknik, rörlighet och en del sparring.

Hm.. kom precis på att jag inte har någon mat att ta med mig till jobbet imorgon.. Känner mig inte så sugen på att ställa mig och laga något nu. Det får nog bli havregrynsgröt med frukt och en knäckemacka då kanske.. ja så får det bli!

God natt! :)

Grymt seminarium!

Vilken underbart trevlig och ödmjuk tjej hon är Danielle West! Jag och några till på Växjö Titans hade förmånen att få träna för henne idag och det var superkul. Hon visade några nya tekniken som var helt nya för mig bland annat två stycken chokes och en escape från giljotinen som var en riktig WOW-upplevelse :).
Hon pratade även lite om matchen hon gick och förlorade mot Elina Nilsson på The Zone igår och kortfattat kan man väl säga att Danielle, enligt henne själv, hade underskattat Elinas stående game och överraskades av hennes slagstyrka. Hon sa även att Elina verkligen hade gjort sin läxa och hade försvar mot alla Danielles nedtagningsförsök. Hon gav massa cred till Elina och sa:"it was kind of a disaster for me.." dock verkar det, enligt recensioner ha varit en bra match där Danielle har visat prov på extrem stryktålighet.


Hoppas ni har haft en bra helg allihopa!!





Edit: Driftstörningar hos blogg.se har gjort att inlägget blev fördjört och jag vill bara förtyfliga att detta inlägg skrevs igår (söndag) och inte idag. :)

Uttråkad och träningssugen...

Känner mig fortfarande seg i kroppen och lite ont i halsen har jag. Jag känner att jag inte har tid att vara förkyld på riktigt så därför försöker jag rida ut denna light-förkylningen genom att vila kroppen så gott det går men fyyyy vad det är tråkigt. Vill träna ju. Imorgon är det iaf MMA-seminariet med Danielle West och det tänker jag inte missa! Ska bli grymt kul! Hoppas och tror att det blir mycket mark och brottning då det är hennes starkaste sida.

Idag har dottern fått en fin röd cykel. Hon blev så lyckligt, Det var härligt! :)

Hörs imorrn! Kram

Nöjd!

Jag vann! Sprang snabbare än både syrran och mamma och klockan slog 29:03 när jag sprang i mål. Mamma var 12 sekunder efter mig och syrran ett par minuter. Gött! Nu är ju inte min tid någon supertid men jag är jättenöjd för jag hade verkligen inte räknat med att springa in på under 30 min.


Mamma och syster värmer upp :)


Syrran och jag..

Ingen träning ikväll..

Jag hoppade över träningen ikväll eftersom jag känner förkylning på gång. Tränar jag så kommer den garanterat att bryta ut så jag sparar mig och hoppas att jag kan springa vårruset imorgon istället. Måste ju klå syrran! :)




Murphys jävla skitlag...

Ursäkta mitt fula språk men jag blir sååå less. Jag känner mig helt utpumpad, det värker i hela kroppen och svider i ögonen och halsen.. förkylning på gång. Och jag som hade sett fram emot vårruset på onsdag och MMA-seminariet med Danielle West på söndag. skit också!

Jag har laddat med antiinflammatoriska piller, vitaminer, antioxidanter och citron-honunsvatten och nu ska jag sova. Mer kan jag knappt göra för attt hjälpa kroppen bekämpa detta elände så får vi se hur det går. Håll tummarna för mig!

Jag glömde förresten att göra en viktkoll i morse, jag får ställa mig på vågen imorgon istället..

God natt!

Dålig reklam..

Såg precis Reza "Mad Dog" Madadis invägning inför Superior Challenge 7 och känner mig lite bedrövad. Han uppförde sig verkligen omoget och det är precis sånt som ger sporten sitt oförtjänt dåliga rykte. Han tappade verkligen i tycke hos mig. Mycket tråkigt...

Ni kan se själva här:




RSS 2.0